Babilon De Lux Apartman

Házirend és Adatvédelmi tájékoztató

Házirend és Adatvédelmi tájékoztató

Házirend

A Babilon De Lux Apartmanház tulajdonosai szeretettel üdvözlik Önt vendégei körében. Bízunk benne, hogy szálláshelyünkkel elégedett lesz. A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze.
1. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.
2. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell, adnia szállásadó részére Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
3. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
4. Az apartman elhagyásakor az átvett TV, légkondicionáló kapcsolókat vissza kell adni. Az apartman elhagyásakor az ablakokat kérjük bezárni.
5. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére hordozható kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.
6. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
7. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni.
8. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
9. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
10. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
11. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.
12. Az apartmanba, vendégszobába történő be- és kijutást a szállásadó biztosítja a kulcsok átadásával.
13. Az apartmanhoz zuhanytálcás fürdőszoba, valamint egyszerűbb ételek, italok elkészítéséhez konyha és konyhai berendezések, eszközök használata tartozik.
14. A berendezés a szállásadó ízlését tükrözi.
15. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, valamint a végső takarítást.
16. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
17. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
18. Tűz esetén, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
19. Az apartmanban dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron vagy az aprtmanok saját teraszán a kijelölt helyen történhet!
20. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg Ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
21. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat!
22. Étkezés :Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
23. Parkolás: Parkolni az udvaron lehetséges biztonságosan. Minden aoartmanhoz egy normál méretű autó számára parkolóhely biztosított. Amennyiben további információra lenne szüksége, vegye igénybe a Visit kártya által biztosittott kedvezményes lehetőségeket, valamint forduljon hozzánk bizalommal! Honlapunkon hasznos linkeket talál programjai megtervezéséhez!
Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!
Adatvédelmi tájékoztató

Szervezet neve: Babilon Gyula Szállás De Luxe
A Babilon De Lux Apartman a hatályos Adatvédelmi tájékoztatóval rendelkezik.